Ziraat Bankası Oyak Konut Kredisi Fırsatı

19/03/2020

Ziraat Bankası uzun vadeli, düşük faizli, dosya masrafsız, uygun ödeme seçenekleri ile OYAK Üyelerine özel konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası Oyak mensuplarının konut kredisi ihtiyaçlarını Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi ürünü ile karşılıyor. Ziraat Bankası Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi ürünü kapsamında 15 yıl vade ve 500.000 TL’ ye kadar konutun ekspertiz değerinin %90’ına kadar avantajlı fırsatlarla konut kredisi kullandırıyor. Oyak üyelerinin eşlerinin de yararlanabildiği kampanya kapsamında Ziraat Bankası dosya masrafı almıyor.

Konut Kredisi Faizleri

Ziraat Bankası Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi ürünü için aylık %0.94 faiz oranı ve sunuyor. Kredi 15 yıl vadeye kadar limit sınırı olmaksızın kullanılabiliyor. Kredi ürününün yıllık maliyet oranı ise yüzde 12 seviyesinde. Krediden Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) ve Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu (KKFD) ücreti alınmıyor.

Ziraat Konut Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankasından Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi ürünü için 250.000 TL tutarında 15 yıl vadeli konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde aylık ödemeler yaklaşık 2.900 TL, toplam geri ödeme tutarı ise 519.400 TL’ ye denk geliyor.

Konut Kredisi Masrafları

Ziraat Bankası ilgili konut kredisi ürünü için konutun durumuna göre en az 570 TL ekspertiz ücreti, ortalama 50 TL DASK ücreti, 130 TL ipotek tesis ücreti ve ortalama yıllık 180 TL konut sigortası masrafı alıyor.

Kaynak: KrediPazari