Ziraat Bankası Kredi Kampanyaları Neler?

10/09/2019

Ziraat Bankası tüketici ürün paketi kapsamında ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi için müşterilerine özel fırsatlar ve düşük faiz oranları sunuyor. Ziraat Bankası’nın güncel kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası Ağustos başında uyguladığı faiz indirimi ile beraber Tüketici Ürün Paketi kampanyasını başlattı. Banka kampanya kapsamında tüketicilere taşıt, ihtiyaç ve konut kredisi için uygun koşullar sunuyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi

Ziraat Bankası Tüketici ürün paketi kapsamında konut kredisi için 10 yıl vadeye dek %0.99 faiz oranı ile kredi kullandırıyor. Kredinin yıllık maliyet oranı %12.8 seviyesinde yer alıyor.

Banka kampanyayı yalnızca Bankkart, Kredili Mevduat Hesabı ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar müşterileri için uyguluyor.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi

Banka taşıt kredisi ürünleri için ise kaskonun banka tarafından yapılması durumunda %1.43, kaskosuz kredi kullanılması durumunda ise %1.45 faiz oranı kullandırıyor. Kredinin yıllık maliyet oranları %22 ve %23 seviyesinde yer alıyor.

Banka taşıt ve ihtiyaç kredisi kampanyalarından sadece Bankkart, Kredili Mevduat Hesabı ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az ikisi tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabiliyor.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası tüketici ürün paketi dahilinde ihtiyaç kredisi kampanyası için azami 5 yıl vadeye kadar %1.59 faiz oranı sunuyor. Kredinin yıllık maliyet oranı ise %25 seviyesinde yer alıyor.

Kaynak: KrediPazarı