Ziraat Bankası İkinci El Konut Kredisi Hesaplama

19/02/2020

Sıfır konutlar için aylık %0.79 ile en uygun faiz oranlarını sunan Ziraat Bankası ikinci el konutlar içinde kredi faiz oranlarını düşürdü. Ziraat Bankası ikinci el konut kredisi hesaplama ne kadar oldu?

Ziraat Bankası konut kredisi ürünleri için cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Konut kredisi faizlerinin %1’in altına inmesinde ve sıfır konutta faizlerin %0.79’a düşmesine öncülük eden banka ikinci el konut kredisi için özel bankaların gerisinde kalıyordu. Banka faiz indirimi ile ikinci el konut kredisinde de yeniden cazip hale geldi. 10 ile 15 yıl arasında vadeler de ikinci el konut için en düşük konut kredisi faizini sunan banka Ziraat Bankası oldu.

Ziraat Bankası hafta başı itibariyle kredi faiz oranlarında indirime gitti. Banka ihtiyaç kredisi faizlerini %0.98’e, taşıt kredisi faizlerini %0.96 ve ikinci el konut kredisi faizlerini de %0.94’e indirdi.

Konut Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankasından ikinci el konut için 250.000 TL tutarda konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık taksitleri 10 yıl vade için 3.480 TL, toplam geri ödemesi de 418.000 TL’ ye denk geliyor.

Kaynak: KrediPazari