TOKİPARK Kayaşehir Konutları İçin Geri Sayım

31/07/2018

İstanbul Kayaşehir'de iki etap halinde yapımı hızla devam eden TOKİPARK Kayaşehir projesi açılışı için gün sayıyor.

Her yıl Türkiye genelinde 65-70 bin adet konut üretimi gerçekleştiren TOKİ, sosyal alanlar ve parklar için çalışmalarını hızlandırdı. TOKİ Başkanı Turan, Kayaşehir TOKİ Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yurt genelinde hayata geçirdiği sosyal konut projelerine hızla devam ederken, diğer taraftan sosyal alanların yapımına hız verdi. İdare bu kapsamda Kayaşehir'de hayata geçirilen dev parkın açılışı için gün sayıyor. İstanbul Kayaşehir ilçesinde TOKİ tarafından hayata geçirilen dev konut projesi ve bölge halkına büyük fayda sağlayacak park için geri sayım başladı. TOKİ Başkanı M.Ergün turan, yapımı sona ermek üzere olan ve toplamda 1,5 milyon metrekarelik alan üzerinde bitki ve peyzajı ile İstanbul’a yeni bir soluk getirecek, TOKİPARK Kayaşehir projesinin ilk etabında incelemelerde bulunu.

Projenin yapımı hakkında son bilgileri alan TOKİ Başkanı Turan, "İstanbul Kayaşehir'de idare tarafından hayata geçirilen, 338 bin 803 metrekarelik parkımızın ilk etabında 73 farklı tipte bitki, 224 bin 601 metrekarelik yeşil alan ile 57 bin 250 adet yer örtücü bitki olacak. Park içinde ayrıca; konser, sergi ve festivallerin düzenleneceği dört adet etkinlik platformu, amfi tiyatro, bitki bahçeleri ve iki adet biyolojik gölet olacak. Vatandaşlarımızın yeşille buluşacağı TOKİPARK Kayaşehir şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: emlak pencerem