TOKİ İstanbul Kura Çekilişleri Devam Ediyor

01/07/2019

Geçtiğimiz hafta başlayan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İstanbul projeleri kura çekilişleri devam ediyor. Tuzla TOKİ konutları kuraları için kuralar bugün çekildi. Kura çekilişleri yarın TOKİ Başakşehir konutları ile devam edecek.

TOKİ tarafından Türkiye genelinde toplam 50.000 sosyal konut inşaa edileceği daha önce duyurulmuş ve başvurular alınmıştı. TOKİ İstanbul kura çekilişi geçen hafta başladı ve bu haftaki çekilişlerle sona erecek. Hangi çekilişler sonuçlandı?

TOKİ Tuzla Kura Sonuçları

TOKİ 50 bin sosyal konutun 500'ünü İstanbul Tuzla için yaptı. Tuzla'da 2+1 ve 3+1 konutlar için binlerce başvuru yapıldı. İstanbul Ümraniye'de yer alan Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde saat 10.00'da başlayan Tuzla kura çekilişi TOKİ'nin resmi Facebook hesabı üzerinden canlı yayınlandı. TOKİ Tuzla konutları için 500 konut sahibi belirlendi.

TOKİ Kayabaşı Kura Sonuçları

26 - 27 Temmuz'da Yenikapı´da bulunan Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde yapılan Kayabaşı kura çekilişinde 2+1 ve 3+1 toplam 4.467 TOKİ konutu sahibini buldu. Alt gelir grubunda satışa sunulan konutların %25'i emeklilere, %10'u şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlere, %5'i ise engellilere ayrıldı.

TOKİ Silivri Konut Sonuçları

28 Haziran Cuma günü İstanbul Başakşehir'de yer alan Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen kura sonuçları TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Silivride yer alan 2+1 ve 3+1 daireleri için hak sahipleri açıklandı.

TOKİ Başakşehir Konutları Çekilişi

Yarın TOKİ Ayazam'da 311 Hoşdere'de 337 sosyal konut için kura çekilişini yarın gerçekleştirilecek. Ayazma ve Hoşdere için 2+1 ve 3+1 konutlar için kura çekilişi 2 Temmuz (2019) yarın saat 10.00'da Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılacak.

Kaynak: Habertürk