TEB’den Konut Kredisi Oranlarında İndirim

13/03/2020

TEB Mart başında konut kredisi faizlerini arttırdıktan sonra yeniden faizleri için indirim uyguladı. Bankanın konut kredisi faizleri %0.97’ye indi.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), konut sahibi olmak veya konuta yatırım yapmak isteyen tüm müşterilerine %0,97 faiz oranında konut kredisi sağlıyor. TEB’in yeni konut kredisi kampanyasından faydalanmak isteyenler kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar olan tüm vadelerde %0,97 faiz oranlı konut kredisi alabiliyor.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, ev sahibi olmak ya da konuta yatırım yapmak isteyenler için kredi faiz oranını %0,97’ye düşürdüklerini belirterek, “Konut kredilerinde uygun fiyatlama ile kredi veren bankalardan biri olduk. Bu kapsamda tüm müşterilerimiz 120 aya kadar olan tüm vadelerde kampanyamızdan yararlanabiliyor. Üstelik geçerli faiz oranımızda kredi tutarı üst limiti de bulunmuyor. Aynı zamanda tüm müşterilere ödeme güçlerine göre farklı ödeme planları oluşturabiliyoruz. Burada TEB olarak bizim için önemli olan müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına göre kendisini zora sokmayacak en uygun çözümü üretmek” dedi.

TEB Konut Kredisi Hesaplama

TEB’den kampanya dahilinde 150.000 TL tutarlı kredi için 10 yıl vade üzerinden konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık taksitleri 2.100 TL oluyor. Kredinin toplam geri ödemesi de 254.000 TL’ ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazari