Kredi Yapılandırma Bekleyenlere TEB’den Müjde

18/03/2020

TEB Hoş Geldin Kredi ürünü dahilinde ilk kez bankayla çalışacak müşterilerine aylık %0.89 faiz oranı ile kredi ya da başka bankalara olan kredi borçlarını transfer fırsatı sunuyor.

Bankaların kredi faiz oranlarının düşmeye başlaması ile tüketici yapılandırma beklemeye başladı. Konut kredisi için yapılandırma gelse de henüz ihtiyaç kredisinde bankalar ciddi bir yapılandırma fırsatı sunmadı.

TEB hoş geldin faizli kredi ürünü kapsamında bankalara borcu olup yapılandırma bekleyen tüketicinin yüzünü güldürdü. Banka kredisi hangi bankadan olursa olsun TEB’e ilk kez gelen müşterilerine %0.89’dan başlayan faiz oranları ile borcunu transfer etme imkanı sunuyor.

TEB söz konusu kredi ürünü için 5 yıla kadar tüm vadelerde %0.89’dan başlayan faiz oranları kullandırıyor. Söz konusu faiz oranından yararlanmak için 1850 ve üzeri puanda kredi notuna sahip olunması gerekiyor. Faiz oranları müşterinin kredi notuna bağlı olarak değişiyor.

TEB Hoş Geldin Kredisi Hesaplama

TEB’in ilgili kredi ürünü üzerinden 10.000 TL tutarda ve 5 yıl vadeli ihtiyaç kredisi hesaplama yapıldığıda kredinin aylık ödemeleri 226 TL oluyor. Kredinin toplam ödemesi ise 13.500 TL’ ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazari