HalkBank Bir Destek Kredisi Müjdesi Daha Verdi

28/04/2020

HalkBank, oda üyesi, satış hasılatı 3 milyon lirayla sınırlı şahıs işletmeleri için %7,5 faiz oranı ile 6 ay ödemesiz destek programını başlattı.

Küresel bir salgına dönüşen ve etkileri ülkemizde de hissedilen Coronavirus ile mücadele kapsamında, küçük işletme düzeyinde olan ve ihtiyaç duydukları kredi kaynaklarına ulaşmakta zorluk çeken Sanayi, Ticaret, Sanayi ve Ticaret Odaları ile Ticaret Borsaları ve Deniz Ticaret Odalarına kayıtlı şahıs firmalarının desteklenmesi amacıyla Ekonomik İstikrar Kalkanı tedbirleri kapsamında HalkBank ‘‘İşe Devam Desteği-Küçük İşletme Can Suyu Kredisi’’ ürününü oluşturdu.

Kesinleşmiş son yıl mali cirosunun 3.000.000 TL’yi aşan firmalara, Sanayi, Ticaret, Sanayi ve Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Deniz Ticaret Odaları’na kayıtlı olması halinde 36 ay vadeli 6 ay ödemesiz dönemli yıllık %7.5 faizli kredi kullanılabiliyor.

Kredinin azami limiti 25.000 TL olurken ayrıca yanında yine azami aynı tutara kadar kredi kartı veriliyor. Krediye başvuru sadece internet üzerinden online kanallar aracılığıyla yapılıyor.

Kaynak: KrediPazari