Emlak Konut Borç Ödeme Kampanyaları

14/05/2019

Emlak Konut GYO, daha önce şirketten ev alanlar için hayata geçirdiği borç ödeme kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında birçok farklı ödeme kolaylığı sunuluyor. Kampanyanın son başvuru tarihi ise 31 Mayıs olarak duyuruldu.

Emlak Konut GYO’dan ev alanlar için, geçerli projelerde, ‘Kazandıran Fırsatlar’ kampanyasında 3 önemli başlıkta fırsat sunuluyor. Bu fırsatlardan ilki ‘kişiye özel indirim fırsatı’, ikincisi ‘borcun tamamını ya da kısmi ödeme fırsatı’, üçüncüsü ise ‘TÜFE’den sabite dönme kolaylığı’ olarak duyuruldu.

Borcunun tamamını ya da kısmi oranını kapatmak isteyenlere ise farklı birçok ödeme sistemi sunuluyor. Emlak Konut’tan daha önce ev almış ve borcunun tamamını veya kısmi oranını kapatabileceklere hem indirim olanakları, hem de ödeme modelleri oluşturuluyor. Kampanya ile borcunun tamamını kapatabilecek olanlara %35’e kadar indirim imkanı veriliyor. Borcunun %75’ini kapatabileceklere %25’e kadar indirim yapılabilecekken, borcunun yarısını kapatmak isteyenler ise %17’ye kadar indirim alabilecek. Yine borcunun %25’ini kapatabileceklere de indirim var. İndirim oranı %9’a varıyor. Ayrıca bu kısmi ödeme fırsatından yararlananların mevcut ara ödemeleri de kalkacak.

TÜFE’den Sabite

Emlak Konut’tan ev sahibi olanların TÜFE’ye endeksli ödeme sistemleri de var. Ancak kampanya ile TÜFE’ye endeksli ödeme modelleri, %0.50 vade farkıyla sabit ödeme haline getirilebilecek.

Detaylar Emlak Konut Sitesinde

Emlak Konut GYO’nun internet sitesi üzerinden kampanyadan yararlanmak isteyenlerin izleyecekleri adımlar da tek tek anlatılıyor. Buna göre, borcun kapatılma yöntemine göre yapılacak online başvuru, borcun ödenmesi ve doldurulacak dilekçeler sitede belirtiliyor.

Kaynak: Milliyet