Daire Kartal Projesinden Ev Alanlara Tatil Hediye

26/07/2018

Zemin kat üstünde yer alan 25 katlı tek bloktan oluşan Daire Kartal projesi çok konuşulacak bir kampanyaya imza atıyor. Projeden daire alanlar mavi tura hediyesi kazanıyor.

İstanbul hemen teslim konut projeleri arasında yer alan Daire Kartal projesi bu sıcak yaz günlerinde serinleten bir kampanya düzenliyor ve projeden ev satın alan müşterilerine mavi tur hediye ediyor.

Daire Kartal Konut Projesi Nerede?

İstanbul'da adını aldığı Kartal bölgesinde yer alan Daire Kartal projesi e-E-5 ve Yakacık metro istasyonuna hemen yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Proje lokasyon açısından son derece mükemmel bir konumda yer alırken Kartal ve İDO Pendik terminalleri ile Hızlı Tren duraklarına ise 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Projenin yakınında yine Anadolu Adliyesi, hastaneler ve üniversite yerleşkeleri bulunuyor.

Yüzde 0.98 Konut Kredisi Faiz Oranı ve % 15 İndirim Devam Ediyor

Projede mavi tur hediyesinin yanı sıra aynı zamanda %0.98 indirimli konut kredisi faiz oranı desteği ve konut fiyatlarında %15 indirim fırsatı da devam ediyor. Daire Kartal satılık daire fiyatları 1+1 daire ve 2+1 daire olarak belirlenirken Rezidans projeleri arayan kişiler için oldukça cazip fiyat seçenekleri bulunuyor.

Projede satışa sunulan Daire Kartal 1+1 daire fiyatları 398.000 TL başlarken 2+1 daire fiyatları 514.000 TL başlıyor. En yüksek 1+1 daire fiyatı 686.000 TL olarak uygulanırken en yüksek 2+1 daire fiyatı ise 1 milyon 289 bin lira olarak uygulanıyor.

Kaynak: emlak365